Δελτίο Τύπου

logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κυριακη, 3 Αυγούστου 2014

Ο όμιλος Le Grand, δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού από το 1985 και συνεργάζεται με δεκάδες tour operators τόσο από την Δυτικη Ευρωπη όσο και από τη Ρωσια και τις λοιπές χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται  απρόσκοπτα η λειτουργία του ομίλου μας σε όλους τους σταθμούς που δραστηριοποιούμεθα ως όμιλος, δηλαδή Κρήτη, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Αθήνα,  παρά το δυσάρεστο γεγονός της απρόσμενης και απρόβλεπτης πτώχευσης του συνεργάτη μας Labirint Travel.

Οι πελάτες του Labirint που έχουν εξυπηρετηθεί από εμάς στην Ελλάδα , μέχρι 01/08, την ημερομηνία πριν της ανακοίνωση της πτώχευσης, βρίσκονται όλοι στα ξενοδοχεία τους, τα οποία έχουν πληρωθεί από τον όμιλο Le Grand , ανεξάρτητα από το εάν το Labirint έχει προβεί στην πληρωμή . Οι πελάτες που έφτασαν από 02/08 πρέπει να καλύψουν το κόστος της διαμονής τους προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Οι πελάτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι που είχαν κλείσει μέσω Labirint , μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας , προκειμένου να κλείσουν εκ νέου τις διακοπές τους, προς αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας, καθότι  η συνεργασία μας  με τα ξενοδοχεία συνεχίζεται .

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι

Για Κρήτη: crete@legrandtravel.gr υποψιν κα Μαρια Μελιδονιοτη
Για Ρόδο: rodos@legrandtravel.gr υποψιν κα Τατιανα Τισεν
Για Κως: kos@legrandtravel.gr υποψιν κα Ποπη Καλημερη
Για Σαντορίνη: santorini@legrandtravel.gr υποψην κα Αριστεα Βραχνακη
Για Κέρκυρα: corfu@legrandtravel.gr υποψην κα Φλωρα Φραγκιουδάκη
Για Αθηνα: athens@legrandtravel.gr υποψην κα Θάλεια Χερέτη
Για γενικές πληροφορίες: head-sales@legrandtravel.gr υποψιν κα Ιρινα Μαντιαροβα

Φυσικά δεν κρύβουμε τη θλίψη μας για αυτήν την κατάληξη ενός εξαίρετου και ιστορικού  συνεργάτη, συνοδοιπόρου τα τελευταία 10 χρόνια, που χάραξε με χρυσά γράμματα τα βήματά του και επιτέλεσε πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί μας στην ανάπτυξη της Ρωσικής αγοράς προς την Ελλάδα.

 

Εμείς συνεχίζουμε την πορεία μας.
Μετά Τιμής
Φωτούλα Σαπουνάκη
Le Grand Group of Companies

Κατεβάστε το σε PDF